חזה ברווז ברמה הגבוהה המלוחה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז מדינה גבוהה מלוח. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 772 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך גזר לבן, שמן צמחי, חצאי חזה ברווז עצמות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית נסו טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס, ו רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ירקות קלויים, לשלב הראשון 8 מרכיבים במחבת צלייה גדולה; לזרוק היטב מעיל.
אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד גזר לבן מכרז.
כדי להכין ברווז, להסיר את העור.
מפזרים חזה ברווז עם 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית טימין, ופלפל.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף ברווז; לטגן 2 דקות בכל צד. לעטוף את הידית של מחבת עם לסכל; מקום מחבת בתנור.
הסר מהתנור. חותכים כל שד חצי לאורכו לרצועות דקות. סדר רצועות סביב אורז.
מגישים עם ירקות קלויים וצ ' אטני תפוחים.