קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

חזה ברווז מתובל סיציליאני עם מתכון כתום משומר

חזה ברווז מתובל סיציליאני עם מתכון כתום משומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז מתובל סיציליאני עם מתכון כתום משומר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 304 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו שום, חתיכות שבורות ממקל קינמון, טימין, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מתכון חזה ברווז מעושן, מתכון חזה ברווז עלומה, ו חזה ברווז ללא עצמות A L ' Orange.

הוראות

1
עבור התבלינים: במחבת sauté קטנה, טוסט גרידת תפוז מיובש, זרעי שומר, פפריקה מתוקה, פלפל אדום כתוש, קינמון ופפריקה מעושנת על אש נמוכה, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
גרידה כתומהגרידה כתומה
נייר אורזנייר אורז
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
תן מגניב בקצרה, ואז לטחון דק במטחנת תבלינים.עם סכין חדה, לקצץ את שדי הברווז של שומן עודף להבקיע את צד העור של הברווז דפוס יהלום, להיזהר לא לחתוך את כל הדרך עד הבשר. הפוך את השדיים מעל ומתבל את צד הבשר רק של הברווז עם 1 כף של תבלינים. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.עבור הרוטב: באמצעות מקלף ירקות, לגרוב את התפוז ברצועות רחבות, ולאחר מכן מיץ התפוז; שומרים את ההתלהבות ואת המיץ.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
חום 2 כפות שמן זית בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את השאלוט, מתבלים קלות עם מלח כשר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רך, מתוק ומשחימים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
5
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק ואת מיץ התפוזים ומבשלים עד שהמיץ מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6
מוסיפים את מרק העוף ומבשלים במשך 10 דקות.מערבבים ברוזמרין, קורנית, שום וגרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גרידה כתומהגרידה כתומה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
הסר מהחום ולאפשר תלול במשך 10 דקות.מסננים את הרוטב לסיר קטן, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד מופחת עקביות עסיסי נחמד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
1
מחממים תנור הסעה עד 149° או תנור קונבנציונאלי עד325. מחממים את הרוטב במידת הצורך. מתבלים את שדי הברווז בכל רחבי עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים 1 כף שמן זית במחבת sauté גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את שדי הברווז, צד העור למטה, ומבשלים לאט לעבד את השומן במשך 5 דקות. כמו השומן מצטבר, להסיר אותו מהמחבת על ידי הטיית המחבת ו גורף כמה עם כף. כאשר העור הוא השחמה קלות, להעביר את המחבת לתנור ומבשלים עד בינוני נדיר (125°F על מדחום מיידי לקרוא), 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את המחבת מהתנור, להפוך את השדיים מעל ולתת לנוח במחבת במשך 10 דקות. בינתיים, במחבת sauté בינונית, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני. לזרוק עם עירית ולשמור חם. מחלקים את פרוסות התפוז שנשמרו בין צלחות הגשה. פורסים את שדי הברווז לאורך ולהניח את הפרוסות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
חזה ברווזחזה ברווז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
טפטוף על 2 כפות של הרוטב על כל צלחת. לסיים עם קומץ של מלח ים.נסה את המתכונים האלה ברווז על מזון רפובליקה: מתכון נאגטס ברווז מספר הבישול החדש Le Pigeon
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
נגיסי עוףנגיסי עוף
יונהיונה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
6
מתכון קארי אננס ברווז
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ברווז שלםברווז שלם
7
בישול עם יין: ברווז עם דובדבנים במתכון קיאנטי
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ברווז שלםברווז שלם