חזה ברווז מתובל סיציליאני עם מתכון כתום משומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז מתובל סיציליאני עם מתכון כתום משומר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 304 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו שום, חתיכות שבורות ממקל קינמון, טימין, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מתכון חזה ברווז מעושן, מתכון חזה ברווז עלומה, ו חזה ברווז ללא עצמות A L ' Orange.
הוראות
עבור התבלינים: במחבת sauté קטנה, טוסט גרידת תפוז מיובש, זרעי שומר, פפריקה מתוקה, פלפל אדום כתוש, קינמון ופפריקה מעושנת על אש נמוכה, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, 2 עד 3 דקות.
תן מגניב בקצרה, ואז לטחון דק במטחנת תבלינים.עם סכין חדה, לקצץ את שדי הברווז של שומן עודף להבקיע את צד העור של הברווז דפוס יהלום, להיזהר לא לחתוך את כל הדרך עד הבשר. הפוך את השדיים מעל ומתבל את צד הבשר רק של הברווז עם 1 כף של תבלינים. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.עבור הרוטב: באמצעות מקלף ירקות, לגרוב את התפוז ברצועות רחבות, ולאחר מכן מיץ התפוז; שומרים את ההתלהבות ואת המיץ.
חום 2 כפות שמן זית בסיר קטן על חום בינוני.
מוסיפים את השאלוט, מתבלים קלות עם מלח כשר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רך, מתוק ומשחימים, כ -10 דקות.
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק ואת מיץ התפוזים ומבשלים עד שהמיץ מצטמצם בחצי.
מוסיפים את מרק העוף ומבשלים במשך 10 דקות.מערבבים ברוזמרין, קורנית, שום וגרידת תפוזים.
הסר מהחום ולאפשר תלול במשך 10 דקות.מסננים את הרוטב לסיר קטן, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד מופחת עקביות עסיסי נחמד.
מחממים תנור הסעה עד 149° או תנור קונבנציונאלי עד325. מחממים את הרוטב במידת הצורך. מתבלים את שדי הברווז בכל רחבי עם מלח כשר.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת sauté גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את שדי הברווז, צד העור למטה, ומבשלים לאט לעבד את השומן במשך 5 דקות. כמו השומן מצטבר, להסיר אותו מהמחבת על ידי הטיית המחבת ו גורף כמה עם כף. כאשר העור הוא השחמה קלות, להעביר את המחבת לתנור ומבשלים עד בינוני נדיר (125°F על מדחום מיידי לקרוא), 8 עד 12 דקות.
הסר את המחבת מהתנור, להפוך את השדיים מעל ולתת לנוח במחבת במשך 10 דקות. בינתיים, במחבת sauté בינונית, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני. לזרוק עם עירית ולשמור חם. מחלקים את פרוסות התפוז שנשמרו בין צלחות הגשה. פורסים את שדי הברווז לאורך ולהניח את הפרוסות על גבי.
טפטוף על 2 כפות של הרוטב על כל צלחת. לסיים עם קומץ של מלח ים.נסה את המתכונים האלה ברווז על מזון רפובליקה: מתכון נאגטס ברווז מספר הבישול החדש Le Pigeon
בישול עם יין: ברווז עם דובדבנים במתכון קיאנטי