קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

חזה ברווז מתובל סיציליאני עם מתכון כתום משומר

חזה ברווז מתובל סיציליאני עם מתכון כתום משומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז מתובל סיציליאני עם מתכון כתום משומר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 304 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו שום, חתיכות שבורות ממקל קינמון, טימין, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מתכון חזה ברווז מעושן, מתכון חזה ברווז עלומה, ו חזה ברווז ללא עצמות A L ' Orange.

הוראות

1
עבור התבלינים: במחבת sauté קטנה, טוסט גרידת תפוז מיובש, זרעי שומר, פפריקה מתוקה, פלפל אדום כתוש, קינמון ופפריקה מעושנת על אש נמוכה, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
תן מגניב בקצרה, ואז לטחון דק במטחנת תבלינים.עם סכין חדה, לקצץ את שדי הברווז של שומן עודף להבקיע את צד העור של הברווז דפוס יהלום, להיזהר לא לחתוך את כל הדרך עד הבשר. הפוך את השדיים מעל ומתבל את צד הבשר רק של הברווז עם 1 כף של תבלינים. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.עבור הרוטב: באמצעות מקלף ירקות, לגרוב את התפוז ברצועות רחבות, ולאחר מכן מיץ התפוז; שומרים את ההתלהבות ואת המיץ.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חום 2 כפות שמן זית בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את השאלוט, מתבלים קלות עם מלח כשר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רך, מתוק ומשחימים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
5
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק ואת מיץ התפוזים ומבשלים עד שהמיץ מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
6
מוסיפים את מרק העוף ומבשלים במשך 10 דקות.מערבבים ברוזמרין, קורנית, שום וגרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
הסר מהחום ולאפשר תלול במשך 10 דקות.מסננים את הרוטב לסיר קטן, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד מופחת עקביות עסיסי נחמד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
1
מחממים תנור הסעה עד 149° או תנור קונבנציונאלי עד325. מחממים את הרוטב במידת הצורך. מתבלים את שדי הברווז בכל רחבי עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים 1 כף שמן זית במחבת sauté גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את שדי הברווז, צד העור למטה, ומבשלים לאט לעבד את השומן במשך 5 דקות. כמו השומן מצטבר, להסיר אותו מהמחבת על ידי הטיית המחבת ו גורף כמה עם כף. כאשר העור הוא השחמה קלות, להעביר את המחבת לתנור ומבשלים עד בינוני נדיר (125°F על מדחום מיידי לקרוא), 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את המחבת מהתנור, להפוך את השדיים מעל ולתת לנוח במחבת במשך 10 דקות. בינתיים, במחבת sauté בינונית, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני. לזרוק עם עירית ולשמור חם. מחלקים את פרוסות התפוז שנשמרו בין צלחות הגשה. פורסים את שדי הברווז לאורך ולהניח את הפרוסות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
חזה ברווזחזה ברווז
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
טפטוף על 2 כפות של הרוטב על כל צלחת. לסיים עם קומץ של מלח ים.נסה את המתכונים האלה ברווז על מזון רפובליקה: מתכון נאגטס ברווז מספר הבישול החדש Le Pigeon
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
נגיסי עוףנגיסי עוף
יונהיונה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
6
מתכון קארי אננס ברווז
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ברווז שלםברווז שלם
7
בישול עם יין: ברווז עם דובדבנים במתכון קיאנטי
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ברווז שלםברווז שלם