קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

חזה ברווז עם אגסים קלויים ואטריות שומשום קרות

חזה ברווז עם אגסים קלויים ואטריות שומשום קרות
חזה ברווז עם אגסים קלויים ואטריות שומשום קרות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1074 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם אטריות כוסמת, מלח ופלפל כשר, רוטב סויה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באגסים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קרפי קמח תירס עם תאנים ואגסים כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 80%. נסו אטריות שומשום קרות עם חזיר צלוי, אטריות שומשום קרות, ו אטריות שומשום קרות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את האגסים על תבנית עם נייר אפייה, חתוך את הצדדים כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מפזרים מלח ופלפל ומזלפים 1 כף שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
4
מכניסים אותם לתנור וצולים 15 עד 20 דקות, עד שהם רכים מאוד כשנוקבים בסכין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בינתיים, הניחו את שדי הברווז על קרש חיתוך בצד העור כלפי מעלה והבקיעו בכל מקום בתבנית צולבת זעירה, כך שהשומן יהפוך והעור יהיה פריך. מתבלים בכל רחבי המלח והפלפל ומזלפים 1 כף שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה ברווזחזה ברווז
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מוסיפים את השדיים לתבנית נירוסטה על אש בינונית, עם העור כלפי מטה, ומבשלים לאט כ-12 עד 15 דקות עד שהשומן הופך והעור שחום ופריך. מדי פעם כף את השומן לקערה. הופכים את השדיים ומבשלים 1 עד 2 דקות נוספות לבינוני-נדיר.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מעבירים את הברווז לקרש חיתוך למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
להגשה חותכים את שדי הברווז לרוחב, בזווית, ל -8 פרוסות כל אחד. תל את אטריות השומשום באופן שווה בין 4 קערות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים חצי חזה ברווז פרוס לכל קערה יחד עם חצי אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מקשטים בגרגיר הנחלים ובטריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את האטריות ומערבבים כדי שלא יידבקו זה לזה. מבשלים עד שהם רכים בקושי ועדיין יציבים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מסננים מיד ושוטפים מתחת למים זורמים קרים להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מסננים את האטריות ממש טוב, מעבירים לקערת הגשה רחבה וזורקים מיד עם 3 כפות משמן השומשום כדי שלא יידבקו זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בינתיים מכינים את הרוטב. בסיר מחממים 1/4 כוס שמן שומשום על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את הג ' ינג 'ר, השום והצ' ילה. מבשלים, תוך ערבוב לרגע, עד שהירקות רכים וריחניים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
7
מכניסים לבלנדר יחד עם הסוכר החום, חמאת הבוטנים, החומץ, רוטב הסויה, המים החמים, רוטב הצ ' ילי ו -2 כפות שמן השומשום הנותרות. פירה ומקרר עד שהוא קר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
צולים את השומשום במחבת יבשה על אש בינונית-נמוכה עד להזהבה. (לנער את המחבת כל הזמן כדי למנוע מהזרעים להישרף).
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
סוכר אדום גססוכר אדום גס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מכניסים את האטריות לקערת הגשה וזורקים עם רוטב השומשום.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מפזרים את השומשום והבצל הירוק, ומגישים עם טריזי הליים.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
סיד טריזסיד טריז