חזה ברווז עם אגסים קלויים ואטריות שומשום קרות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1074 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם אטריות כוסמת, מלח ופלפל כשר, רוטב סויה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באגסים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קרפי קמח תירס עם תאנים ואגסים כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 80%. נסו אטריות שומשום קרות עם חזיר צלוי, אטריות שומשום קרות, ו אטריות שומשום קרות עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את האגסים על תבנית עם נייר אפייה, חתוך את הצדדים כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
3
מפזרים מלח ופלפל ומזלפים 1 כף שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קורצים שומשום לבן
4
מכניסים אותם לתנור וצולים 15 עד 20 דקות, עד שהם רכים מאוד כשנוקבים בסכין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בינתיים, הניחו את שדי הברווז על קרש חיתוך בצד העור כלפי מעלה והבקיעו בכל מקום בתבנית צולבת זעירה, כך שהשומן יהפוך והעור יהיה פריך. מתבלים בכל רחבי המלח והפלפל ומזלפים 1 כף שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה ברווז
קורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
מוסיפים את השדיים לתבנית נירוסטה על אש בינונית, עם העור כלפי מטה, ומבשלים לאט כ-12 עד 15 דקות עד שהשומן הופך והעור שחום ופריך. מדי פעם כף את השומן לקערה. הופכים את השדיים ומבשלים 1 עד 2 דקות נוספות לבינוני-נדיר.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מעבירים את הברווז לקרש חיתוך למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
8
להגשה חותכים את שדי הברווז לרוחב, בזווית, ל -8 פרוסות כל אחד. תל את אטריות השומשום באופן שווה בין 4 קערות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים חצי חזה ברווז פרוס לכל קערה יחד עם חצי אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
10
מקשטים בגרגיר הנחלים ובטריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
לא מגן מקומי
1
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את האטריות ומערבבים כדי שלא יידבקו זה לזה. מבשלים עד שהם רכים בקושי ועדיין יציבים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מסננים מיד ושוטפים מתחת למים זורמים קרים להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
4
מסננים את האטריות ממש טוב, מעבירים לקערת הגשה רחבה וזורקים מיד עם 3 כפות משמן השומשום כדי שלא יידבקו זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
5
בינתיים מכינים את הרוטב. בסיר מחממים 1/4 כוס שמן שומשום על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את הג ' ינג 'ר, השום והצ' ילה. מבשלים, תוך ערבוב לרגע, עד שהירקות רכים וריחניים.