חזה ברווז עם אפרסקים קלויים ואגוזי מלך-פטרוזיליה אורז מטוגן
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסינית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים גס, חמאה, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: חזה ברווז עם אפרסקים קלויים ואגוזי מלך-פטרוזיליה אורז מטוגן, אפרסק וג'ינג'ר זיגוג חזה ברווז עם אפרסקים בגריל, ו גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה.
הוראות
1
בסיר גדול, כבד על חום גבוה בינוני, לשלב אורז 4 1/2 כוסות מים ולהביא לרתיחה עדינה.
מורחים על תבנית אפייה גדולה ומקררים, חשופים, עד קרירים ויבשים, לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
בסיר קטן על חום גבוה בינוני, מערבבים יחד 1 כוס מים, רוטב סויה, מיץ ליים, זנגביל, שום ושמן שומשום. מבשלים, חשופים, עד מופחת על ידי 15 אחוזים, 3 עד 4 דקות.
מחממים תנור ל 191°. ב 8 אינץ ' ברזל יצוק מחבת על חום גבוה בינוני, חום 1 כפית שמן צמחי עד חם אבל לא מעשן. מעיל לחתוך צדדים של אפרסקים עם סוכר, להעביר אפרסקים, לחתוך בצד למטה, למחבת, ומבשלים עד הסוכר רק מתחיל caramelize, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
העברת מחבת לתנור אפרסקים צלויים עד קצה העור קל להרים מן הבשר (להשאיר את העור על), 6 עד 7 דקות. תחמם את האפרסקים ותשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
חזה ברווז טפיחה יבש. באמצעות סכין חדה, להבקיע עור דפוס 1 אינץ ' crosshatch, דואג לא לחתוך שומן לתוך בשר מתחת.
ב גדול, מחבת ovenproof מעל חום נמוך בינוני, חום 1 1/2 כפיות שמן צמחי עד חם אבל לא מעשן. עבודה ב 2 קבוצות (לנגב מחבת נקי ולהוסיף הנותרים 1 1/2 כפיות שמן לפני אצווה שנייה), חזה ברווז לצרוב, צד העור למטה, עד העור הוא חום זהוב פריך, 10 עד 12 דקות. כמו שומן הוא שניתנו, מעת לעת לנקז את המילואים. להחזיר את כל 6 השדיים למחבת, עור בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
העברת מחבת לתנור חזה צלוי כדי doneness הרצוי, 2 עד 3 דקות עבור בינוני נדיר (מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך השדיים יקרא 57°). תתחמם.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בסיר קטן וכבד מעל חום גבוה, מבשלים דמי-גלייס עד מופחת על ידי 25 אחוזים, על 5 דקות. מערבבים בחמאה ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
13
בעוד דמי-גלייס הוא צמצום, אורז מטוגן: למדוד שמורות שומן ברווז ולהוסיף שמן צמחי במידת הצורך לעשות 3 כפות. ב-wok גדול, מתובל היטב או גדול, עמוק, מחבת כבדה על חום גבוה, שומן חום עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים