חזה ברווז עם קרם פרש וענבים קלויים
אם יש לך גרגרי ערער, מלח כשר גס, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז עם סבן וענבים, חזה הברווז הצרוב של מליסה קלארק עם Garam Masalan וענבים, ו תאנים צלויות עם קרם וניל Fraîche.
הוראות
באמצעות סכין חדה, להבקיע את העור של השד ברווז באלכסון כדי ליצור 3/4 אינץ ' רחב יהלום דפוס.
מפזרים גרגרי ערער כתוש קורנית על שני הצדדים של השד; לחץ לדבוק.
מניחים על גיליון אפייה מעוטר, מכסים בניילון נצמד, ומקררים לפחות 4 שעות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
מחממים תנור ל 260°. מסדרים אשכולות ענבים בשכבה אחת על תבנית אפייה.
רסס בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל כשרים. צלי עד קליפות מעט פריך אבל ענבים עדיין רך ועסיסי בפנים, על 14 דקות. מגניב. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מפזרים שני הצדדים של חזה ברווז עם מלח ופלפל.
חום כבד מחבת גדולה מעל חום בינוני.
הוסף ברווז, צד העור למטה; לבשל עד כמעט כל השומן הוא שניתנו, על 7 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני ובשל עד שהעור יהיה חום ופריך, כ-4 דקות. הפוך ברווז מעל ומבשלים כ 3 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
מחלקים ארוגולה בין 6 צלחות. פרוס דק חזה ברווז לרוחב מאוורר מעט; מניחים 1 חזה על ארוגולה על כל צלחת.
טפטוף קל על כל שד. מחלקים ענבים בין צלחות.