חזה ברווז עם רוטב ברי
חזה ברווז עם רוטב ברי נטול גלוטן, ו ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, יין, מניות ברווז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז עם רוטב ברי, טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, ו חזה ברווז עם רוטב פטל.
הוראות
מתבלים את שד הברווז במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. חום את השד ברווז, צד העור הראשון, ואז להתהפך, להפחית את החום לבשל בצד השני, על 10 עד 15 דקות.
הסר את שדי הברווז על מגש, שמירה על המיצים במחבת. לעבוד בקבוצות, במידת צורך.
כדי להפוך את הרוטב, להוסיף את חומץ בלסמי ויין אדום למחבת ומבשלים עד מופחת בחצי.
מוסיפים את המניה ומפחיתים בחצי שוב, ואז מוסיפים סוכר חום, רוזמרין וגרגרים ומבשלים 3 דקות. מסננים לתוך קערה ומקציפים בחמאה כדי לסיים.
מניחים את שד הברווז על כל צלחת ולטפטף את הרוטב מסביב.