קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים

חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-148 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך דובדבנים, חזה ברווז, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הנמל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. נסו חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן, ו חזה ברווז מצופה פלפל עם רוטב דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להבקיע את העור של שד הברווז עם סכין ב 2 כיוונים, חוצים אחד את השני (עושה crosshatch). מתבלים את שני הצדדים של כל שד ברווז במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
במחבת nonstick גדולה, מעל חום בינוני גבוה, מניחים את העור חזה ברווז למטה. לצרוב את השדיים עד העור הוא חום זהוב על 10 דקות, להעיף לצרוב את הצד השני רק 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את שדי הברווז הצרובים בתבנית אפייה בצד למעלה, ומכניסים אותם לתנור.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
אופים במשך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את שדי הברווז מהתנור ולאפשר להם לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בינתיים, יוצקים את רוב השומן העודף ממחבת, ומניחים אותו בחזרה על הכיריים מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הצוואלוט עד שקופים למחצה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
9
יוצקים את היין הנמל ומיץ תפוזים, לגרד את כל חתיכות חומות על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את גרידת התפוז ודובדבנים קצוצים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך כ 5 דקות כדי להפחית את התערובת להתעבות, מועך את הדובדבנים עם החלק האחורי של כף עץ כדי לחלץ טעם כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
11
חותכים את השדיים לפרוסות 1/4 אינץ ' באלכסון.
12
יוצקים את רוטב הדובדבן פורט על החלק העליון וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
יציאהיציאה
13
הערה של קוק: שומן ברווז עודף יכול להיות בקירור והוא נהדר לבישול תפוחי אדמה או ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה