קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

חזה ברווז עם תפוחים ותפוחי אדמה גולאש: Petto d'Anitra al Aceto di Mele

חזה ברווז עם תפוחים ותפוחי אדמה גולאש: Petto d'Anitra al Aceto di Mele
חזה ברווז עם תפוחים ותפוח אדמה גולש: Petto D ' Anitran al Aceto Di Mele עשוי להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 680 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם תפוחים האימפריה, רסק עגבניות, מלח ופלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 85%. נסו נקניק ברווז: Salsiccia D ' Anitra, חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, ו טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את שדי הברווז במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
חזה ברווזחזה ברווז
2
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את החמאה מעל חום גבוה עד שהיא מוקצפת ושוקעת.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
מוסיפים את השדיים ברווז מתובל ומבשלים 1 דקה בכל צד. לאחר 1 דקה של בישול בצד השני, מוסיפים את התפוחים ומבשלים במשך 4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מוסיפים את החומץ ומערבלים את המחבת כדי לערבב את החומץ עם שומן ברווז וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מוסיפים את הגרגרים ומבשלים עוד 2 דקות, מוסיפים עוד חומץ, במידת הצורך, כדי לשמור על המחבת מלהתייבש.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
חותכים את השדיים על הטיה חמורה ומגישים עם גולש תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
7
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד לחום, אך לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
8
מוסיפים את הבצלים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים את הבצל על אש נמוכה במשך 30 דקות, כך הבצלים רכים מאוד מקורמלים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת רוב הפפריקה. מערבבים היטב לשלב ומתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
10
מוסיפים מספיק מים לסיר רק כדי לכסות את תפוחי האדמה ומערבבים את רסק העגבניות. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות, עד הנוזל מופחת בחצי. מערבבים את שאר הפפריקה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח