חזה ברווז עם תפוחים ותפוחי אדמה גולאש: Petto d'Anitra al Aceto di Mele
חזה ברווז עם תפוחים ותפוח אדמה גולש: Petto D ' Anitran al Aceto Di Mele עשוי להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 680 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם תפוחים האימפריה, רסק עגבניות, מלח ופלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 85%. נסו נקניק ברווז: Salsiccia D ' Anitra, חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, ו טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את שדי הברווז במלח ופלפל.
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את החמאה מעל חום גבוה עד שהיא מוקצפת ושוקעת.
מוסיפים את השדיים ברווז מתובל ומבשלים 1 דקה בכל צד. לאחר 1 דקה של בישול בצד השני, מוסיפים את התפוחים ומבשלים במשך 4 דקות נוספות.
מוסיפים את החומץ ומערבלים את המחבת כדי לערבב את החומץ עם שומן ברווז וחמאה.
מוסיפים את הגרגרים ומבשלים עוד 2 דקות, מוסיפים עוד חומץ, במידת הצורך, כדי לשמור על המחבת מלהתייבש.
חותכים את השדיים על הטיה חמורה ומגישים עם גולש תפוחי אדמה.
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד לחום, אך לא מעשנים.
מוסיפים את הבצלים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים את הבצל על אש נמוכה במשך 30 דקות, כך הבצלים רכים מאוד מקורמלים.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת רוב הפפריקה. מערבבים היטב לשלב ומתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מוסיפים מספיק מים לסיר רק כדי לכסות את תפוחי האדמה ומערבבים את רסק העגבניות. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות, עד הנוזל מופחת בחצי. מערבבים את שאר הפפריקה ומגישים מיד.