קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

חזה ברווז עם תפוחים ותפוחי אדמה גולאש: Petto d'Anitra al Aceto di Mele

חזה ברווז עם תפוחים ותפוחי אדמה גולאש: Petto d'Anitra al Aceto di Mele
חזה ברווז עם תפוחים ותפוח אדמה גולש: Petto D ' Anitran al Aceto Di Mele עשוי להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 680 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם תפוחים האימפריה, רסק עגבניות, מלח ופלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 85%. נסו נקניק ברווז: Salsiccia D ' Anitra, חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, ו טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את שדי הברווז במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה ברווזחזה ברווז
2
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את החמאה מעל חום גבוה עד שהיא מוקצפת ושוקעת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את השדיים ברווז מתובל ומבשלים 1 דקה בכל צד. לאחר 1 דקה של בישול בצד השני, מוסיפים את התפוחים ומבשלים במשך 4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מוסיפים את החומץ ומערבלים את המחבת כדי לערבב את החומץ עם שומן ברווז וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הגרגרים ומבשלים עוד 2 דקות, מוסיפים עוד חומץ, במידת הצורך, כדי לשמור על המחבת מלהתייבש.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חותכים את השדיים על הטיה חמורה ומגישים עם גולש תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
7
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד לחום, אך לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הבצלים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים את הבצל על אש נמוכה במשך 30 דקות, כך הבצלים רכים מאוד מקורמלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת רוב הפפריקה. מערבבים היטב לשלב ומתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
10
מוסיפים מספיק מים לסיר רק כדי לכסות את תפוחי האדמה ומערבבים את רסק העגבניות. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות, עד הנוזל מופחת בחצי. מערבבים את שאר הפפריקה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט