קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות66
מגזין

חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום

חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 89 גרם של שומן, וסך הכל 995 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, סירופ מייפל, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום, חזה ברווז Muscat ומיץ תפוזים, ו חזה ברווז עם חמוציות ורוטב דבש.

הוראות

1
מרתיחים את כל מרכיבי הרוטב בסיר כבד 2 עד 3 ליטר מעל חום מתון, ברפרוף קצף מדי פעם, עד סירופי מופחת כ 1 כוס, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו לעמוד בעוד broils ברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
1
הסר מתלה של מחבת broiler, ולאחר מכן להוסיף 1 כוס מים למחבת broiler ולהחליף מתלה. Broiler Preheat עם פאן 5 כדי 6 אינץ ' מחום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חזה ברווז טפיחה יבש ציון העור במרווחים 1 אינץ ' עם סכין חדה (לא לחתוך בשר), ואז מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל. חזה ברווז צלוי, צד העור למטה, 4 דקות עבור ברווז לונג איילנד או 8 דקות עבור מוסקובי, ולאחר מכן להתהפך ולצלות עד מדחום מוכנס אופקית למרכז של חזה רושם 54° (ראה הערה טבחים, להלן), 8 עד 10 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה ברווזחזה ברווז
לונג איילנד אייס טילונג איילנד אייס טי
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
להוסיף כל מיצים שנצברו על קרש חיתוך לרוטב ומבשלים עד מעובה מעט, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
החזקת סכין חדה בזווית של 45 מעלות, לחתוך כל שד ברווז לפרוסות דקות ולהגיש עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
* משרד החקלאות ממליץ לבשל חזה ברווז לטמפרטורה פנימית של 77° כדי להבטיח כי כל חיידקים מזיקים נהרגים, אבל מאז אנחנו מעדיפים בשר בינוני נדיר, אנחנו מבשלים אותו רק130. אחרת, הברווז מקבל קשה ואור.* רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם לפני הוספת מיצים מברווז.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות