חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 89 גרם של שומן, וסך הכל 995 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, סירופ מייפל, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום, חזה ברווז Muscat ומיץ תפוזים, ו חזה ברווז עם חמוציות ורוטב דבש.
הוראות
מרתיחים את כל מרכיבי הרוטב בסיר כבד 2 עד 3 ליטר מעל חום מתון, ברפרוף קצף מדי פעם, עד סירופי מופחת כ 1 כוס, 30 עד 40 דקות.
בואו לעמוד בעוד broils ברווז.
הסר מתלה של מחבת broiler, ולאחר מכן להוסיף 1 כוס מים למחבת broiler ולהחליף מתלה. Broiler Preheat עם פאן 5 כדי 6 אינץ ' מחום.
חזה ברווז טפיחה יבש ציון העור במרווחים 1 אינץ ' עם סכין חדה (לא לחתוך בשר), ואז מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל. חזה ברווז צלוי, צד העור למטה, 4 דקות עבור ברווז לונג איילנד או 8 דקות עבור מוסקובי, ולאחר מכן להתהפך ולצלות עד מדחום מוכנס אופקית למרכז של חזה רושם 54° (ראה הערה טבחים, להלן), 8 עד 10 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד 5 דקות.
להוסיף כל מיצים שנצברו על קרש חיתוך לרוטב ומבשלים עד מעובה מעט, 1 עד 2 דקות.
החזקת סכין חדה בזווית של 45 מעלות, לחתוך כל שד ברווז לפרוסות דקות ולהגיש עם רוטב.
* משרד החקלאות ממליץ לבשל חזה ברווז לטמפרטורה פנימית של 77° כדי להבטיח כי כל חיידקים מזיקים נהרגים, אבל מאז אנחנו מעדיפים בשר בינוני נדיר, אנחנו מבשלים אותו רק130. אחרת, הברווז מקבל קשה ואור.* רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם לפני הוספת מיצים מברווז.