חזה ברווז צלוי עם רימונים-צ'ילה רוטב
חזה ברווז צלוי עם רוטב רימון-צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מלח גס כשר, חצאי חזה ברווז, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז עם רוטב רימון-אגוז, חזה ברווז מוסקובי עם רימון-רוטב יין, ו חזה ברווז עם רימון ונענע.
הוראות
מערבבים סוכר ומים 1/2 כוס בסיר heavylarge על חום בינוני untilsugar מתמוסס. להגביר את החום; להרתיח untilsyrup הוא צבע ענבר עמוק, מתערבל panoccasionally, כ 8 דקות.
מוסיפים מיץ, מרק בשר וצ ' ילי קליפורני. מרתיחים עד sauceהוא מופחת 1 1/2 כוסות, על 25 דקות.
הסר מהחום; מגניב. מחית בבלנדר tightlycovered עד חלקה, על 2minutes.
לטאטא adobosauce, חומץ, וכמון. עונה בטוב טעם עם כמות נדיבה של מלח גס וpepper. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 weekahead. כיסוי וצינה. לחמם מחדש על lowheat לפני השימוש.
מחממים תנור ל 400°f. ציון skinof ברווז (לא לחתוך לתוך בשר) עם 5 חתכים בכיוון 1; לחזור בכיוון ההפוך,מה שהופך דפוס יהלום.
מפזרים ברווז allover עם מלח גס, פלפל, ו groundcoriander.
מקום 2 מיומנות ovenproof גדולותעל חום בינוני גבוה.
הוסף ברווז, עור sidedown, למחבתות, חלוקת שווה. קוקדוק עד העור הוא חום פריך ועמוק, על 7 דקות. הפוך ברווז מעל; לבשל 1minute.
להעביר מחבת tooven. ברווז צלוי עד מבושל mediumrare, על 5 דקות.
Letrest 5 דקות. פרוס דק כל breastcrosswise באלכסון קל. סדר צלחות sliceson. רוטב הכפית נגמר.
* זמין בכמה סופרמרקטים ו atspecialty חנויות מזון ושווקים לטיניים.
** מיובשים, מעושנים jalapeños ב tomatosauce פיקנטי בשם adobo; זמין ב somesupermarkets ב specialty foods storesand latin markets.