קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות55
מגזין

חזה ברווז צלוי עם רימונים-צ'ילה רוטב

חזה ברווז צלוי עם רימונים-צ'ילה רוטב
חזה ברווז צלוי עם רוטב רימון-צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מלח גס כשר, חצאי חזה ברווז, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז עם רוטב רימון-אגוז, חזה ברווז מוסקובי עם רימון-רוטב יין, ו חזה ברווז עם רימון ונענע.

הוראות

1
מערבבים סוכר ומים 1/2 כוס בסיר heavylarge על חום בינוני untilsugar מתמוסס. להגביר את החום; להרתיח untilsyrup הוא צבע ענבר עמוק, מתערבל panoccasionally, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים מיץ, מרק בשר וצ ' ילי קליפורני. מרתיחים עד sauceהוא מופחת 1 1/2 כוסות, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3
הסר מהחום; מגניב. מחית בבלנדר tightlycovered עד חלקה, על 2minutes.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לטאטא adobosauce, חומץ, וכמון. עונה בטוב טעם עם כמות נדיבה של מלח גס וpepper. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 weekahead. כיסוי וצינה. לחמם מחדש על lowheat לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים תנור ל 400°f. ציון skinof ברווז (לא לחתוך לתוך בשר) עם 5 חתכים בכיוון 1; לחזור בכיוון ההפוך,מה שהופך דפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים ברווז allover עם מלח גס, פלפל, ו groundcoriander.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ברווז שלםברווז שלם
3
מקום 2 מיומנות ovenproof גדולותעל חום בינוני גבוה.
4
הוסף ברווז, עור sidedown, למחבתות, חלוקת שווה. קוקדוק עד העור הוא חום פריך ועמוק, על 7 דקות. הפוך ברווז מעל; לבשל 1minute.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
5
יוצקים שומן.
6
להעביר מחבת tooven. ברווז צלוי עד מבושל mediumrare, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
7
העבר ברווז ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
Letrest 5 דקות. פרוס דק כל breastcrosswise באלכסון קל. סדר צלחות sliceson. רוטב הכפית נגמר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מפזרים זרעי גרגר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
* זמין בכמה סופרמרקטים ו atspecialty חנויות מזון ושווקים לטיניים.
11
** מיובשים, מעושנים jalapeños ב tomatosauce פיקנטי בשם adobo; זמין ב somesupermarkets ב specialty foods storesand latin markets.