חזה ברווז צרוב עם סלט בולגור ורוטב כתום
חזה ברווז צרוב עם סלט בולגור ורוטב כתום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 470 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חיטה סדוקה, מלח, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב ריכוז מיץ תפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חזה ברווז צרוב עם רוטב ברנדי כתום, סלט חזה ברווז צרוב, ו טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מרק לרתיחה, ומוסיפים בולגור. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות. מוך עם מזלג; להפריש.
מניחים בטטה על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
מערבבים חמוציות ומים רותחים בקערה; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
מערבבים בולגור, בטטה, חמוציות, וירקות סלט בקערה; מפזרים 1/4 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית, משליך היטב. מכסה תערובת בטטה, וצינה.
שלב מיץ להתרכז, שמן, שאלוט, ומים בבלנדר; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
ידית לעטוף של מחבת nonstick גדולה עם לסכל, ומחבת מקום (מצופה ספריי בישול) על חום בינוני גבוה עד חם.
מפזרים ברווז עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים ברווז, צד העור למטה, במחבת; להפחית את החום בינוני, ו לטחון 20 דקות או עד העור הוא השחמה (לשפוך את השומן לעתים קרובות).
מניחים מחבת בתנור, ואופים ברווז ב 400 במשך 10 דקות או עד המידה הרצויה של doneness.
להסיר ולהשליך את העור מן הברווז, לחתוך ברווז לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מסדרים סלט bulgur וברווז על כל אחד 4 צלחות הגשה; טפטוף עם רוטב כתום.
הערה: בשר חזיר תחליף tenderlion או חזה עוף עבור הברווז, אם תרצה.