חזה בריסקט האולטימטיבי
המתכון העטינים המטוגנים האולטימטיבי יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 742 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך בצל, רוזמרין, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו בשר משומר אולטימטיבי עם ירקות שורש, בריסקט מטוגן, ו בריסקט מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
טפטוף בריסקט בנדיבות עם שמן זית ואז העונה את הבשר משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מניחים תנור הולנדי גדול או סיר מבוסס כבד על חום בינוני גבוה ומוסיפים 3 ספירה של שמן זית.
מניחים את חזה הבקר בסיר וצורב משני הצדדים כדי ליצור קרום חום נחמד.
הסר מן הסיר ולהניח בצד לפני הוספת גזר, בצל וסלרי. ירקות חומים, ולאחר מכן להוסיף את השום, עגבניות, יין אדום, עלה דפנה, טימין, רוזמרין, ופטרוזיליה.
מוסיפים את חזה הבקר בחזרה לסיר, מכסים וצולים בתנור במשך 3 שעות עד שהמזלג מכרז.
הסר את הבריסקט ללוח חיתוך ולתת לו לנוח במשך 15 דקות. מסננים את הירקות ושופכים את חלק השומן העודף, ואז לשפוך על חזה הבקר.
פרוס חזה בקר על פני התבואה ומגישים מעל מחית גזר לבן עם בצל אדום קלוי ומקשטים עם פטרוזיליה.