קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

חזה הודו בגריל עם לשפשף כמון צ'ילי

חזה הודו בגריל עם לשפשף כמון צ'ילי
המתכון חזה הודו בגריל עם צ'ילי כמון לשפשף יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות ו-20 דקות. מנה זו מכילה סביב 61 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי עבור יום העצמאות. לכו לחנות ותרימו כמון טחון, חמאה, תערובת פלפל שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי ברוטב צ'ילי, שומר ושד הודו צלוי כמון עם רוטב טימין, ו חזה הודו צלוי בצ'ילי.

הוראות

1
אם באמצעות גריל פחם, במקום לטפטף מחבת עם מים 1/2 אינץ ' ישירות מתחת לאזור צלייה, ולסדר גחלים סביב קצה של קופסת אש.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
גחלים או גריל גז לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
בקערה קטנה, מערבבים את כל החומרים למעט טורקיה וחמאה. לשחרר את העור על חזה הודו ב 4 או 5 מקומות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
חותכים חמאה לפרוסות קטנות; מניחים באופן אקראי מתחת לעור של טורקיה. לשפשף תערובת אבקת צ ' ילי על כל מחוץ לטורקיה. הכנס מדחום בשר ברביקיו כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של טורקיה ואינו נוגע עצם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מניחים הודו, צד העור למטה, על הגריל מעל לטפטף פאן או על הצד הלא מחומם של גריל גז. כיסוי וגריל מעל חום בינוני 30 דקות; להפוך טורקיה. כיסוי וגריל 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות יותר או עד מדחום קורא 170ºF ומיץ של טורקיה הוא כבר לא ורוד כאשר המרכז נחתך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את טורקיה מן הגריל; לכסות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.