חזה הודו בגריל עם לשפשף כמון צ'ילי
המתכון חזה הודו בגריל עם צ'ילי כמון לשפשף יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות ו-20 דקות. מנה זו מכילה סביב 61 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי עבור יום העצמאות. לכו לחנות ותרימו כמון טחון, חמאה, תערובת פלפל שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי ברוטב צ'ילי, שומר ושד הודו צלוי כמון עם רוטב טימין, ו חזה הודו צלוי בצ'ילי.
הוראות
אם באמצעות גריל פחם, במקום לטפטף מחבת עם מים 1/2 אינץ ' ישירות מתחת לאזור צלייה, ולסדר גחלים סביב קצה של קופסת אש.
גחלים או גריל גז לחום עקיף.
בקערה קטנה, מערבבים את כל החומרים למעט טורקיה וחמאה. לשחרר את העור על חזה הודו ב 4 או 5 מקומות.
חותכים חמאה לפרוסות קטנות; מניחים באופן אקראי מתחת לעור של טורקיה. לשפשף תערובת אבקת צ ' ילי על כל מחוץ לטורקיה. הכנס מדחום בשר ברביקיו כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של טורקיה ואינו נוגע עצם.
מניחים הודו, צד העור למטה, על הגריל מעל לטפטף פאן או על הצד הלא מחומם של גריל גז. כיסוי וגריל מעל חום בינוני 30 דקות; להפוך טורקיה. כיסוי וגריל 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות יותר או עד מדחום קורא 170ºF ומיץ של טורקיה הוא כבר לא ורוד כאשר המרכז נחתך.
הסר את טורקיה מן הגריל; לכסות בנייר כסף.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.