תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה הודו בסגנון טוסקנה עם רוטב מרווה. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 71 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 640 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם הודו, מלח ופלפל, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה הודו צלוי מרווה ורוטב, חזה הודו צלוי עם רוטב: קהל קטן, ו חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, לבשל את pancetta על חום מתון, עד שהתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את הבצלים ומבשלים, ערבוב, עד pancetta ובצל הם השחמה, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום, קורנית ומרווה ומבשלים 1 דקה. מערבבים את פירורי הלחם ומתבלים במלח ופלפל.
הגדר את השד טורקיה על משטח עבודה, צד העור למטה. בזהירות להסיר את הסחוס במרכז; להיזהר לא לחתוך את העור. מקפלים את המכרזים כלפי חוץ, שומרים אותם מחוברים. מכסים את תרנגול ההודו בניילון נצמד ומשטחים אותו לעובי של 1/4 אינץ ' אפילו עם כדורי בשר. מתבלים את ההודו במלח ופלפל ומפיצים באופן שווה את המילוי על הבשר. החל בצד הכפרי, מגלגלים את שד ההודו לצלי קומפקטי. לקשור את הצלי ב 5 מקומות עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
חצי חזה הודו בעור
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קו 9 על 13 אינץ מחבת צלייה עם פרוסות pancetta. פזר את הבצל, גזר, עלי מרווה שלמים וזרעי קורנית במחבת ולהגדיר את טורקיה על גבי. לשפשף 1 כף החמאה על טורקיה מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1/2 ענף רוזמרין
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
גב שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
8
צולים את ההודו באמצע התנור במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מוסיפים 1 כוס מים למחבת ומברישים את תרנגול ההודו עם כף החמאה שנותרה. צולים במשך 45 דקות יותר, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה רושם 140; מוסיפים יותר מים למחבת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
להעביר את ההודו ללוח גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
11
יוצקים את המיצים מהמחבת הצלייה לתוך קערה. כפית את השומן, הזמנת 2 כפות בקערה קטנה. מערבבים את הקמח לתוך השומן כדי להפוך את הדבק.
הגדר את המחבת צלייה מעל חום גבוה בינוני. כאשר הוא מתחיל לרחוש, מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה, גירוד המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
13
להעביר את התוכן של המחבת לסיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים את מלאי ההודו ואת מיצי המחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת 3 כוסות, על 25 דקות. מסננים את הנוזל, לחיצה קשה על המוצקים, ולהחזיר אותו לסיר. מביאים לרתיחה, מקציפים את ממרח הקמח ומבשלים 5 דקות.