חזה הודו מלוח
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וראשוני מתכונים לרפרטואר שלך, חזה הודו מלוח עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 61 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 342 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית דורש חמאה, בצל, מרווה שפשף, ומלח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 64%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזה הודו מלוח, חזה הודו מלוח בתנור איטי, ו חזה ברווז כפרי מתובל.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את החמאה, המרווה, השום, הבצל, הטימין, המלח והפלפל. בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור משני צידי חזה ההודו.
מורחים 2 כפות תערובת חמאה מתחת לעור הודו; מורחים את התערובת שנותרה על העור.
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 מעלות למשך 1-1 / 2 עד 2 שעות או עד שמדחום בשר קורא 170 מעלות (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי). מכסים ומניחים לעמוד 10 דקות לפני הגילוף.