חזה הודו מעושן מסקיט
חזה הודו מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 387 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שבבי מסקיט, תערובת תיבול מקסיקנית, חזה הודו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו בריין Mesquite חזה הודו בגריל, חזה הודו מעושן, ו חזה הודו מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
משרים שבבי mesquite במים לפחות 30 דקות; לנקז.
יש לשטוף את השד טורקיה ביסודיות תחת מים קרים, להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף תיבול מקסיקני תערובת בתוך ומחוץ חזה טורקיה.
מחממים גריל גז בינוני חם (350 עד 40
באמצעות שני המבערים. לאחר חימום מראש, פנה שמאלה מבער כבוי.
מניחים שבבי mesquite במחבת רדיד אלומיניום חד פעמי או חבילת רדיד אלומיניום דקר עם חורים על הגריל מעל מבער ימין. מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על גריל מעל גחלים בינוניות חמות.
הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של טורקיה, וודא שהוא לא נוגע בעצם.
מניחים הודו על מתלה מעל צורב שמאלי. לבשל, מכוסה, 3 שעות או עד רושמת מדחום בשר 17
בואו לעמוד 20 דקות לפני גילוף.