חזה הודו מצופה בפירורי לחם
חזה הודו מצופה בפירורי לחם עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פירורי לחם, חלב, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . נסו חזה הודו מצופה בפירורי לחם, חזה עוף מצופה בפירורי לחם, ו חזה עוף מצופה בפירורי לחם ממולאים בתרד וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה, לשלב פירורי לחם, גבינת פרמזן ותיבול איטלקי.
יוצקים חלב לתוך עוד קערה רדודה. טובלים הודו בחלב, ואז בתערובת פירורים.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים תרנגול הודו במשך 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב, ומיצים לרוץ ברור.