קפון קלוי עם קינואה-זית מלית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 63 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 951 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פיסטוקים, פלפל, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב משמשים מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרח יוגורט משמש כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, סקווש בלוט קלוי עם מלית קינואה טורקיה, ו קפון צלוי עם צ'ילה-Cilantro לשפשף וגזר קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים את שמן הזית בסיר רחב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל, נתחי שומר ו 3/4 כפית מלח ומבשלים עד רך מעט, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
3
מוסיפים את כוסברה וכמון ומבשלים 1 דקה. מערבבים בקינואה ובמרק ומביאים לרתיחה; מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהקינואה מכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
¼ כפית אורגנו
4
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להוסיף את הבצלונים, משמשים מיובשים, פיסטוקים, זיתים, פטרוזיליה, גרידת תפוזים ומיץ, שברי שומר, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
משמשים מיובשים
גרידה כתומה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)
5
הכן את הקפון: עונת החלק הפנימי של הציפור עם מלח. למלא את החלל עם מלית קינואה ולקשור את הרגליים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
(צינור גדול)
6
מניחים כל מלית נוספת בתבנית אפייה משומנת קטנה, מכסים בנייר כסף ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מברשת את capon עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8
מערבבים את כוסברה, כמון ופפריקה בקערה קטנה. לשפשף את תערובת התבלינים על הקפון ומתבלים במלח.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
מניחים את הקפון על המדף, השד בצד למטה, וצולים כ -30 דקות. הפעל את חזה הציפור למעלה, להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות צלוי עד מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 165, 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מניחים את המנה של מלית נוספת בתנור כ 15 דקות לפני הקפון נעשה ומבשלים 20 עד 30 דקות.