חזה הודו עם מלית תרד-פטה
חזה הודו עם תרד-מלית פטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 175 קלוריות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו מראש תרד התינוק, פירורי לחם, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: חזה הודו עם מלית ורוטב, חזה טורקיה עם מילוי נקניק-משמש, ו צלייה: חזה הודו עם מלית חמוציות.
הוראות
מחממים סיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 1 כף מים ותרד; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהתרד נבול, תוך ערבוב מדי פעם.
מניחים תערובת תרד במסננת, לוחצים עד שבקושי לחים.
מחממים 1 כפית שמן בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 2 כפות שאלוט קצוץ, 2 כפות מים ושום; מכסים ומבשלים 3 דקות או עד שהלחות מתאדה. כף תערובת שאלוט לקערה בינונית.
מוסיפים את התרד, הפטה, פירורי הלחם, האורגנו, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל וחלבון ביצה.
חותכים אופקית דרך מרכז השד, חותכים לצד השני, אך לא דרך, בעזרת סכין חדה; פתח שטוח כמו ספר.
מקום שד בין 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף; קילו כדי אפילו 1/2-אינץ עובי באמצעות פטיש בשר או מערוך. מחק את הניילון.
מורחים תערובת תרד מעל הודו ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ'.
להפשיל שד, ג ' לי-רול אופנה, החל אחד קצר צד. מאובטח במרווחים של 2 אינץ ' עם חוט. משפשפים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל באופן שווה מעל הודו.
מחממים 2 כפיות שמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את ההודו; מבשלים 5 דקות, משחימים מכל הצדדים.
מוסיפים 2 כפות שאלוט למחבת; מטגנים 30 שניות. מערבבים יין, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות שחומות.
מוסיפים הודו ומרק למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים ואופים בחום של 325 למשך 40 דקות או עד שמד חום שהוכנס לחלק העבה ביותר של הודו רושם 17
להסיר טורקיה מהמחבת; להתחמם.
מניחים מחבת על הכיריים על אש גבוהה.
שלב עמילן תירס ו 1 כף מים, תוך ערבוב עם מטרפה.
מוסיפים תערובת עמילן תירס למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד מעט עבה, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים חמאה תוך ערבוב בקצף.
מקשטים בענפי אורגנו, אם רוצים.