חזה הודו עם רוטב
חזה הודו עם רוטב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 653 קלוריות, 103 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-50 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, פלפל, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו חזה הודו ורוטב, חזה הודו עם רוטב, ו חזה הודו חמוציות עם רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את המים, המלח והסוכר בסיר מרק גדול מעל חום גבוה, ערבוב, עד המלח והסוכר מומס. מגניב לטמפרטורת החדר ואז לטבול את שד טורקיה במי מלח. מקררים למשך 4 עד 8 שעות.
הסר את ההודו מן המלח ולהשליך את המלח. ללטף את השד טורקיה יבש ולהניח בצד. מחממים התנור ל 325 מעלות F.
צחצח את חזה ההודו עם החמאה. עונה בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
שים את חזה ההודו למעלה במחבת צלייה. צלוי במשך 2 עד 2 שעות ו 45 דקות או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד רושם 170 או 175 מעלות F.
להעביר את טורקיה קרש חיתוך ואוהל רופף עם נייר במשך 30 דקות. (טמפרטורת השד תמשיך לעלות ל 180 מעלות F כפי שהוא נח.)
יוצקים כל טיפות מחבת לתוך כוס degreasing או קערה קטנה. מילואים 2 כפות של השומן לזרוק את השאר ולהוסיף את המיצים מופרדים למניה.
מוסיפים את השומן השמור למחבת הצלייה ומניחים על מבער מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את שאלוט, שום, רוזמרין, טימין, עלה דפנה, מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שאלות הוא מכרז, על 3 דקות.
בינתיים, לעשות משחה עם חמאה וקמח בקערה קטנה, להפריש.
מוסיף את המרק לגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת עם כף עץ. מביאים לרתיחה ומקציפים בתערובת הקמח. מרתיחים עד רוטב מתעבה לעשות רוטב, על 4 עד 5 דקות. להתאים תיבול, לפי הטעם.
הסר וזרוק את השום ואת עלה דפנה.