קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות42
מגזין

חזה הודו עם רוטב

חזה הודו עם רוטב
חזה הודו עם רוטב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 653 קלוריות, 103 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-50 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, פלפל, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו חזה הודו ורוטב, חזה הודו עם רוטב, ו חזה הודו חמוציות עם רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את המים, המלח והסוכר בסיר מרק גדול מעל חום גבוה, ערבוב, עד המלח והסוכר מומס. מגניב לטמפרטורת החדר ואז לטבול את שד טורקיה במי מלח. מקררים למשך 4 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
מרקמרק
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר את ההודו מן המלח ולהשליך את המלח. ללטף את השד טורקיה יבש ולהניח בצד. מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
צחצח את חזה ההודו עם החמאה. עונה בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזה הודוחזה הודו
חמאהחמאה
5
שים את חזה ההודו למעלה במחבת צלייה. צלוי במשך 2 עד 2 שעות ו 45 דקות או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד רושם 170 או 175 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
6
להעביר את טורקיה קרש חיתוך ואוהל רופף עם נייר במשך 30 דקות. (טמפרטורת השד תמשיך לעלות ל 180 מעלות F כפי שהוא נח.)
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
יוצקים כל טיפות מחבת לתוך כוס degreasing או קערה קטנה. מילואים 2 כפות של השומן לזרוק את השאר ולהוסיף את המיצים מופרדים למניה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
8
מוסיפים את השומן השמור למחבת הצלייה ומניחים על מבער מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
מוסיפים את שאלוט, שום, רוזמרין, טימין, עלה דפנה, מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שאלות הוא מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
רוזמריןרוזמרין
שאלותשאלות
שוםשום
טימיןטימין
10
בינתיים, לעשות משחה עם חמאה וקמח בקערה קטנה, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מוסיף את המרק לגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת עם כף עץ. מביאים לרתיחה ומקציפים בתערובת הקמח. מרתיחים עד רוטב מתעבה לעשות רוטב, על 4 עד 5 דקות. להתאים תיבול, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
מחבתמחבת
12
הסר וזרוק את השום ואת עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
שוםשום
13
לשרת.