תפוחי אדמה עם בייקון וכבד
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם תפוחי אדמה ראסט, כבד בקר, פטרוזיליה שטוחהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שוקיים כבד עם בצל, בייקון ותפוחי אדמה, כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי], ו כבד עטוף בבייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר מלאי גדול, מכסים אותם במים ומרתיחים אותם במעילים שלהם עד במכרז-כשעה.
מסננים את המים, מאפשרים לתפוחי האדמה להתקרר עד שהם נוחים מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף אותם ולחתוך אותם לקוביות 1/2 אינץ'.
מחממים את התנור ל-375 F. ממיסים את השומן במחבת חסינת תנור רחבה, ואז זורקים את הבייקון. הפוך את הבייקון בשומן חם עד שהוא הופך פריך. לכבות את החום של התנור, להוסיף את תפוחי האדמה למחבת, לטפל באופן שווה להפיץ את הבייקון שניתנו ביניהם. מערבבים את הכבד המגורד דק, ואת הגבינה.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים אותו במשך 25 עד 30 דקות.
מפזרים פטרוזיליה טרייה, ומגישים.