קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

חזה הודו צלוי בתנור

חזה הודו צלוי בתנור
חזה הודו צלוי בתנור עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 302 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל טחון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. נסו חזה הודו צלוי בתנור, חזה הודו צלוי בתנור עם רוטב פאן, ו דם כתום זיגוג חזה הודו עם תפוחי אדמה קלויים בתנור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים 1/4 חמאה כוס, שום, פפריקה, תיבול איטלקי, שום ותבלינים עשב, מלח, ופלפל שחור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים חזה הודו עם צד העור לתוך מחבת צלייה. לשחרר את העור עם האצבעות; מברשת חצי תערובת החמאה על השד טורקיה מתחת לעור. מילואים הנותרים תערובת חמאה. חזה הודו אוהל רופף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
צלי בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה; חזה הודו מעושן עם תערובת החמאה שנותרה. חזור לתנור וצלה עד המיצים לרוץ ברור ומד חום בשר לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד, לא נוגע העצם, קורא 165 מעלות F (65 מעלות C), על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
תן חזה הודו לנוח 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
6
בזמן שטורקיה נחה, מעבירים תוספות למחבת. דלג על עודף שומן, משאיר כ 1 כף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מקום מחבת על אש נמוכה; לבשל ומערבבים שאלוט בשמן טורקיה עד אטום, על 5 דקות. ממיסים 1 כף חמאה במחבת עם שאלוט ומקציפים ביין לבן, מגרדים כל חתיכות משחימות של מזון ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
לטאטא במניות עוף וקמח עד חלקה. מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן, עד מעובה. עבור רוטב שמנת, קל יותר, להקציף במחצית וחצי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות