פחזניות סלמון מעושנות
פחזניות סלמון מעושנות הוא pescatarian ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. אם יש לכם פלפל, קמח לחם, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פחזניות סלמון מעושנות, מיני סלמון ופחזניות שמיניות, ו סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, מלח ופלפל בקערה גדולה.
שלב 1 כוס מים וחמאה בסיר בינוני; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת קמח, ומערבבים כל הזמן עם כף עץ עד שהתערובת יוצרת כדור ומתרחקת מצדי המחבת (כ -30 שניות). מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
העברת תערובת קמח לקערה גדולה.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב עם מיקסר לאחר כל תוספת.
מוסיפים חלבונים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בצל וסלמון.
תערובת סלמון כפית על ידי כפית מעוגלת1 אינץ ' זה מזה על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 425 במשך 10 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר פחזניות מהתנור).
אופים 20 דקות נוספות או עד נשיפות עלו, השחמה קלה, ולהרגיש יבש על החלק העליון והתחתון.
הסר מן פאן; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.