חזה הודו צלוי בתנור עם כרישה ומילוי לחם תירס
חזה הודו צלוי בתנור עם כרישה מלית לחם תירס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם עלים מ-2 עלי קורנית, לחם תירס, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי לחם תירס, חזה הודו צלוי בתנור, ו חזה הודו צלוי בתנור עם רוטב פאן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F
ממלאים קערה גדולה עם מים ומוסיפים את הכרישה, להתרפס סביב עם הידיים כדי לקבל את החול מתוך בין השכבות. במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים 1 כף כל חמאה ושמן זית.
מוסיפים את הכרישה, מפזרים את הקורנית, מלח ופלפל ומבשלים כ -10 דקות, פונים מדי פעם, עד הכרישה מתרככים אבל לא צבעוניים.
בקערה גדולה לשלב כרישה, לחם תירס, ומניות עוף ומתבלים עם מלח ופלפל.
השתמש בסכין חדה ודקה כדי לחתוך את אורך טורקיה חיתוך השד במקביל הלוח, כמעט במחצית רק לעצור את הקצה החיצוני. פתח את 2 החצאים כאילו אתה פותח ספר. עכשיו יש לך חתיכת בשר גדולה שתבשל באופן שווה והוא רזה מספיק כדי לגלגל.
מניחים 2 כוסות של המילוי בתוך כל השדיים ולאחר מכן לקפל את טורקיה בחזרה.
מניחים את שאר המילוי בתבנית אפייה קטנה ומבשלים לצד טורקיה.
לקשור ב 4 מקומות עם חוט מטבח ועונה עם מלח ופלפל.
מחממים את הכף הנותרת של חמאה ושמן זית במחבת צלייה על חום בינוני-גבוה.
שים את ההודו במחבת הצלייה וצרוב בכל מקום.
להעביר את המחבת לתנור ולצלות במשך כ 25 דקות (טמפרטורה פנימית צריכה להגיע 160 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא). קח את טורקיה מהתנור ולתת לו לנוח במשך 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות.