קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

חזה הודו צלוי בתנור עם כרישה ומילוי לחם תירס

חזה הודו צלוי בתנור עם כרישה ומילוי לחם תירס
חזה הודו צלוי בתנור עם כרישה מלית לחם תירס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם עלים מ-2 עלי קורנית, לחם תירס, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי לחם תירס, חזה הודו צלוי בתנור, ו חזה הודו צלוי בתנור עם רוטב פאן.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
ממלאים קערה גדולה עם מים ומוסיפים את הכרישה, להתרפס סביב עם הידיים כדי לקבל את החול מתוך בין השכבות. במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים 1 כף כל חמאה ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את הכרישה, מפזרים את הקורנית, מלח ופלפל ומבשלים כ -10 דקות, פונים מדי פעם, עד הכרישה מתרככים אבל לא צבעוניים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
הסר את הכרישה מחום לקרר.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
6
בקערה גדולה לשלב כרישה, לחם תירס, ומניות עוף ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
השתמש בסכין חדה ודקה כדי לחתוך את אורך טורקיה חיתוך השד במקביל הלוח, כמעט במחצית רק לעצור את הקצה החיצוני. פתח את 2 החצאים כאילו אתה פותח ספר. עכשיו יש לך חתיכת בשר גדולה שתבשל באופן שווה והוא רזה מספיק כדי לגלגל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
מניחים 2 כוסות של המילוי בתוך כל השדיים ולאחר מכן לקפל את טורקיה בחזרה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
9
מניחים את שאר המילוי בתבנית אפייה קטנה ומבשלים לצד טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
לקשור ב 4 מקומות עם חוט מטבח ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
11
מחממים את הכף הנותרת של חמאה ושמן זית במחבת צלייה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
12
שים את ההודו במחבת הצלייה וצרוב בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
13
להעביר את המחבת לתנור ולצלות במשך כ 25 דקות (טמפרטורה פנימית צריכה להגיע 160 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא). קח את טורקיה מהתנור ולתת לו לנוח במשך 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Brundlmayer Steinmassl ריזלינג עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.