קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות93
מגזין

חזה הודו צלוי ותפוחי אדמה עם לימון-סויה Jus

חזה הודו צלוי ותפוחי אדמה עם לימון-סויה Jus
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך רוטב סויה, שמן זית, לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 81%. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי עם תפוחי אדמה, שעועית ירוקה ורוטב מחבת חרדל, חזה הודו צלוי, ו חזה הודו צלוי עם לשפשף יבש Zesty.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את חזה ההודו במחבת צלייה גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מברישים את החמאה המומסת על כל שד טורקיה ומתבלים אותו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
מוסיפים את חצאי הלימון למחבת, חותכים את הצד. צולים את ההודו במשך כ 45 דקות, או עד חצאי הלימון הם השחמה בצד לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר את חצאי הלימון לצלחת ולהוסיף את ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
מוסיפים את שמן הזית למחבת. לדחוף את ההודו לצד 1 ולהוסיף את תפוחי האדמה. הפוך את תפוחי האדמה בשומן עד מצופה בכל רחבי ולסדר אותם, לחתוך בצד למטה, סביב טורקיה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
צולים את ההודו במשך שעה אחת יותר, צולים את ההודו ותפוחי האדמה כל 20 דקות. השד נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר (אך לא נוגע בעצם) רושם 16
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
הגדל את טמפרטורת התנור ל-50
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
להעביר את ההודו ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס גדולה מדידת כוס לרפרף את השומן.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הוסף 1/4 כוס השומן למחבת הקלייה; שמור את שאר השומן. להחזיר את תפוחי האדמה למחבת הצלייה, לחתוך את הצד למטה, וצולים בשליש התחתון של התנור במשך כ -30 דקות יותר, או עד השחמה עמוקה. באמצעות מרית מתכת, להעביר את תפוחי האדמה לקערה מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
בינתיים, בסיר בינוני, חום 2 כפיות של השומן השמור.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
מוסיפים את חצאי הלימון, חותכים את הצד, ואת רוטב הסויה ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה. מערבבים 3 כוסות של המניה ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים על חום נמוך בינוני במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
15
הסר את חצאי הלימון, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט את המיץ לסיר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
16
מוסיף את מיצי פאן שמורים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
בקערה קטנה, לטאטא את הנותרים 1/2 כוס המניות עם עמילן תירס עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
18
לטאטא את slurry לתוך הסיר ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. מבשלים עד jus הוא מעובה מעט, על 1 דקה. מתבלים את ה-jus במלח ופלפל ומעבירים לסירת רוטב מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
19
לגלף את חזה טורקיה ומגישים עם תפוחי אדמה קלויים, עובר את jus לימון-סויה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
20
המלצת יין: בוז ' ולה קליל ופירותי יתמזג עם הטעמים המתונים כאן. נסה את Chteau de La Chaize Brouilly או גפן, רק-הגיע 2003 בוז ' ולה נובו.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)