חזה הודו צלוי עם רוטב
חזה הודו צלוי עם רוטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. לכי לחנות ותרימי חזה הודו, קמח לא סופג, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח unbleached אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפה תות כקינוח. נסו חזה הודו צלוי עם רוטב רוזמרין, חזה הודו צלוי עם רוטב שום צלוי, ו חזה הודו צלוי עם פסטו הדרים ורוטב שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם החמאה, כולל חלל השד. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. פזר את הירקות בתחתית מחבת צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק את טורקיה. שים את חזה הבשר במחבת. צלי במשך 2 עד 2 1/2 שעות או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הקופות 160 מעלות F.
להעביר את טורקיה קרש חיתוך ואוהל רופף עם נייר במשך 30 דקות. (טמפרטורת השד תמשיך לעלות ל 170 מעלות כפי שהוא נח.)
יוצקים כל טיפות מחבת לתוך כוס degreasing או קערה קטנה. שמור 3 כפות של השומן להשליך את השאר ולהוסיף את המיצים למניה.
מוסיפים את השומן השמור למחבת הצלייה ומניחים על מבער מעל חום גבוה בינוני. לגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת עם כף עץ. מערבבים את הקמח ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
להקציף במלאי ולהמשיך לעורר. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה, כ 3 דקות. מסננים את הרוטב, משליכים את הירקות, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לגלף את השד ולהגיש עם הרוטב.