קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות15
ציון בריאות12
מגזין

חזה הודו רוזמרין

חזה הודו רוזמרין
חזה הודו רוזמרין יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ומתכון ראשוני שחיפשתם. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-4 גרם שומן. מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.96 דולר למנה. אם יש לכם רוזמרין, שיני שום, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 49%. מתכונים דומים: חזה הודו רוזמרין, חזה הודו רוזמרין קלוי וחזה הודו צלוי עם רוטב רוזמרין.

הוראות

1
במעבד מזון מערבבים את השמן, השום, הרוזמרין, המלח, הפפריקה והפלפל; מכסים ומעבדים עד שהשום קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור משני צידי חזה הודו.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
3
מורחים מחצית מתערובת השום על הבשר מתחת לעור. החלק את העור על הבשר והדק את הצד התחתון של החזה בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
4
מורחים את שאר תערובת השום על עור הודו.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
מניחים חזה הודו על רשת בתבנית צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד שמדחום מצביע על 170 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים לעמוד 15 דקות לפני שפורסים. לזרוק קיסמים.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-14 דולר.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava