קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות71
מגזין

חזה החזיר של גייל סימונס

חזה החזיר של גייל סימונס
המתכון של החזיר של גייל סימונס מוכן בערך 4 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. לכו לחנות ותביאו שמן צמחי, מניית בקר, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. מתכונים דומים: Rarebit וולשי של גייל סימונס עם גינס וביצה מטוגנת, בריסקט עם Gremolata חזרת, ו בשר בקר עם רוטב חזרת.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עונת חזה הבקר בנדיבות עם מלח ופלפל. בתוך תבשיל יצוק גדול מאוד אמייל, חום 3 כפות של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3
מוסיף את חזה הבקר ומבשלים על חום גבוה בינוני, מסתובב, עד השחמה בכל רחבי, על 12 דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את חזה בקר כדי גיליון אפייה rimmed, צד שומן למעלה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן מן התבשיל.
5
מוסיפים את הבצל וחצי של השום ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את הגזר, גזר לבן וסלרי ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה כתמים, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
7
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס חזרת מוכן עם השום הנותר 1/2 כף שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מורחים את הדבק שום חזרת על הצד השמן של חזה הבקר.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
יוצקים את היין האדום לתוך התבשיל. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום גבוה, גירוד את חתיכות השחמה מתחתית התבשיל, 1 דקה. לדחוף את הירקות לצד של התבשיל ולהוסיף את עלי המפרץ. הגדר את חזה הבקר, צד חזרת למעלה, במרכז התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
10
יוצקים את מלאי הבשר סביב בריסקט ולהביא לרתוח על חום מתון. מכסים את התבשיל, מעבירים לתנור ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
לפזר את תפוחי האדמה סביב חזה בקר, לכסות ולבשל במשך כ 2 שעות ארוכות יותר, עד הבשר הוא רך מאוד. הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
לחשוף את התבשיל ולצלות במשך כ -30 דקות, עד חזה החזה הוא השחמה על גבי והרוטב התעבה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
13
בזהירות להעביר את חזה הבקר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 30 דקות. השליכו את עלי המפרץ. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הירקות מגש הגשה לכסות עם נייר כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
יוצקים את נוזל בישול חזה לתוך מפריד שומן ולתת לעמוד עד השומן עולה על פני השטח.
15
יוצקים את נוזל הבישול לתוך סירת רוטב ולהשליך את השומן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
16
לטאטא את 1/4 כוס הנותרים של חזרת מוכן לתוך הרוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
דק לחתוך את חזה הבקר על פני התבואה ולהעביר את המגש עם הירקות. כפית חלק מהרוטב על חזה הבקר וירקות ומגישים, עובר את הרוטב הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות