חזה חג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חג בריסקט. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 851 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית נוספת, מרק עוף, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב שיבולת השועל לחתוך פלדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פלדה זנגביל לחתוך שיבולת שועל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. נסו חזה חג, עוגת חזה חג, ו חזה בקר חג (מתכונים דומים).
הוראות
Ingredts5 - 7 lb. בריסקט, חתך ראשון או שני (דשא מוזן לא מומלץ)1/4 כוס שמן זית כתית מעולה, divided2 בצל חום גדול, קלופים sliced1 lb. גזר, קלופים וחתוך1 lb. סלרי, קלופים וחתוך1 פחית גדולה (1 lb. 12 עוז.) עגבניות-שלם, חתוך, או crushed10 קלוף כל שום cloves1/2 כוס סוכר חום 1 / 4 כוס חומץ (אני אוהב חומץ תפוחים, אבל חומץ לבן עובד מדי)2 כוסות בשר או מרק עוף, מחולק
מחבת צלייה גדולה, בלנדר או מעבד מזון, מחבת גדולה, מרית, רדיד אלומיניום, זכוכית גדולה או צלחת אפייה קרמית( אם עושים קדימה), עטיפת פלסטיק( אם עושים קדימה), סכין גילוף חדה