חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה מטוגן של עגל עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline E Mentuccian. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 74 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, jalapenos, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. נסו חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות, צלוי עגל עם Marjoram: Stinco di Vitello, ו בצל קיפולין בלסמי צלוי עם רימון (מתכונים דומים).
הוראות
שמן קל סיר גדול מספיק עבור השד כדי להתאים אותו, חיתוך הבשר לתוך 2 או 3 חתיכות במידת הצורך.
מוסיפים את המלח והפלפל, את השמן ואת עשבי תיבול לכסות. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהמים התאדו והבשר החל להשחים, כ -2 שעות. כד הבשר ולהמשיך לבשל עד הצד השני הוא חום זהוב עמוק הוספת מים נוספים במידת הצורך. כאשר מאוד רך, להסיר מגש הגשה.
Degrease את המחבת ולהוסיף את cippolline.
לטגן מעל חום גבוה עד השחמה קלה. החזירו את הבשר למחבת והוסיפו את היין. מכסים ומבשלים עד הבצלים מבושלים, על 10 עד 15 דקות.
תן את שאר הבשר 5 דקות לפני חיתוך. סיים עם עלי נענע וצ ' ילי ומגישים.