חזה עוף Oaxaca
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזה של עוף Oaxacan. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 655 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ ליים, חלבונים ביצה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו חזה עוף Oaxaca-עוף מטוגן ברוטב צ'יפוטלה, תנור שום קלוי עצם-בעור-על חזה עוף (Aka חזה עוף מפוצל), ו Jewel Of Oaxaca (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב צ ' יפוטלה, לשלב הראשון 3 מרכיבים בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים רוטב לתוך קערה; מערבבים שמנת חמוצה 1 מיץ כף.
כדי להכין עוף, לזרוק אבוקדו עם 1 מיץ כף.
חותכים חתך אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל חצי שד כדי ליצור כיס. דברים 1 פרוסת אבוקדו ו 2 כפות גבינה לכל כיס.
מפזרים עוף במלח ופלפל, ומעלים עוף בקמח. לטבול עוף בחלבון ביצה; לדלות פירורי לחם.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף עוף; לטגן 6 דקות בכל צד או עד העוף נעשה.
מטילים פסטה עם זיתים ופטרוזיליה.
מניחים 1 1/3 כוסות פסטה על כל אחד 6 צלחות. מסדרים עוף על פסטה; למעלה כל מנה עם כ 3 כפות רוטב צ ' יפוטלה.