סלט עוף מאודה עם רוטב שומשום
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סלט עוף מאודה עם רוטב שומשום יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ירכיים עוף, על זרעי שומשום טחון, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו ברוקולי מאודה עם רוטב שומשום, דג מאודה סיני ברוטב סויה {וידאו}, ו חציל סיני בסגנון מאודה עם רוטב סויה ושמן שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
דק קוצצים את הבצל הירוק באלכסון, שומרים את החלק הירוק לשימוש במהלך הבישול את העוף. להשרות במים קרים במשך כמה דקות כדי להסיר את המרירות של הבצל, ואז לנקז ולשים בצד כדי להשתמש מאוחר יותר.
על קרש חיתוך, מפזרים את המלפפונים עם כמה צביטות של מלח, משפשף אותו לתוך הבשר, ולאחר מכן לשטוף. זה מפחית את הארומה של המלפפון ונותן לו צבע ירוק טוב. הכה את המלפפונים עם עלי (אם אין לך עלי, להשתמש בבקבוק) ולשבור אותו לגזרים עם הידיים, לעשות חתיכות לא אחידות.
לנקב את חתיכות העוף עם שיפוד ולמקם בקערה בטוחה במיקרוגל.
מוסיפים את המלח, הפלפל והשמן ואז מניחים את החלק הירוק של הבצל הירוק ואת הג ' ינג ' ר הכתוש על גבי. כיסוי ומיקרוגל על בינוני במשך 4 דקות, או עד מבושל. השאר לקרר. שמור את המיץ מן העוף לשימוש ברוטב שומשום.
לגרוס את העוף עם הידיים שלך ולמקם בצלחת הגשה.
מערבבים את המלפפון ומניחים את הבצל הירוק הקצוץ למעלה.
מערבבים את כל החומרים לרוטב שומשום בקערה קטנה ושופכים על העוף והמלפפון.
גומאדרה — שפירושו "לבוש ברוטב שומשום"-יכול להיעשות גם עם ממרח שומשום מוכן או, באופן מסורתי יותר, על ידי טחינת זרעי שומשום קלויים למשחה מחוספסת בסורבאצ ' י (עלי ומלט). טחינה, ממרח שומשום בסגנון יווני הוא תחליף סביר וזמין בקלות, אבל כפי שהוא אינו עשוי משומשום קלוי יש הבדל קל בטעם. חמאת בוטנים לא ממותקת היא תחליף אפשרי נוסף.