חזה עוף בדייט, צלפים ורוטב מסקרפונה עם קוסקוס
חזה עוף בתאריך, צלפים, ורוטב מסקרפונה עם קוסקוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, תאריך, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . מתכונים דומים: חזה עוף ברוטב שמנת קפר, חזה עוף ברוטב שמנת קפר, ו חזה עוף צלוי עם רוטב לימון וצלייה.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסבכה.
גריל חזה עוף עד שהבשר כבר לא ורוד בפנים ומראה סימני גריל מוגדרים היטב, 5 עד 8 דקות לכל צד.
חותכים את חזה העוף לשניים, ומניחים בצד.
להביא את המים, חמאה ללא מלח, וקמצוץ של מלח לרתיחה בסיר על חום גבוה.
הסר מהחום, ומערבבים את הקוסקוס. לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות, ואז להתפיח עם מזלג.
ממיסים את החמאה המלוחה במחבת על חום בינוני, ומערבבים בעדינות את הצלפים ואת 3 תאריכים. מערבבים כמה פעמים כדי לחמם את הצלפים ואת התאריכים, ולאחר מכן מערבבים את גבינת מסקרפונה ושמנת, תוך ערבוב עד הגבינה והשמנת נמסו יחד. אפשר לתערובת להתבשל במשך כ 3 דקות כדי להפחית מעט, ואז העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מניחים את הקוסקוס על מגש הגשה ומפזרים תאריך קצוץ. מסדרים את 2 חתיכות של חזה עוף על הקוסקוס, ומכסים עם רוטב מסקרפונה.
מפזרים את המנה עם מלפפון קצוץ ועגבנייה, ומיץ לימון טפטוף מעל לשרת.