קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

חזה עוף במרינדה להקפיא מראש

חזה עוף במרינדה להקפיא מראש
חזה עוף במרינדה להקפיא מראש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. אם יש לך סוכר חום, שמן צמחי, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. מתכונים דומים: לזניה פרימוורה בהקפאה, עוגות טמלה מוקפאות, ו שייק טרופי קפוא קדימה.

הוראות

1
מניחים עוף בשקיות פלסטיק להקפאה חוזרת. בקערה בינונית, מערבבים את שאר החומרים עד שהסוכר מומס. מחלקים מרינדה באופן שווה בין שקית. שקיות חותם; להקפיא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כדי להפשיר, לשים שקית (ים) במקרר לילה.
3
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים עוף ומרינדה בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים חשפו 50 עד 60 דקות, פונה פעם או פעמיים, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (לפחות 74°).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה