קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

חזה עוף ברוטב שמנת חמוצה ויין

חזה עוף ברוטב שמנת חמוצה ויין
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך שקדים חתוכים, יין, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו חזה עוף ברוטב שמנת חמוצה, שמנת חמוצה חזה עוף, ו חזה עוף עם שמנת חמוצה Jalapenos (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. להתפורר כאשר מגניב; להגדיר בייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס צלחת אפייה 7x11 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית, ומטגנים במחבת את חצאי חזה העוף עד לחום משני הצדדים, כ -6 דקות לכל צד (הבשר עדיין יהיה ורוד בפנים). מסדרים את חזה העוף בתבנית האפייה, ומפזרים את הפטריות על העוף. מבשלים את הבצל הירוק במחבת החמה על אש בינונית עד שהתרכך, כ 3 דקות; מערבבים בפפריקה וקמח. מטגנים את תערובת הקמח במשך כ 1 דקה. מחית את קוביית הבוליון ב 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה, וטאטא את הבוליון לתערובת הקמח. מביאים לרתיחה (רוטב יהיה עבה). בהדרגה להקציף יין לבן למחבת, ולהביא לרתיחה. מערבבים את השמנת החמוצה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את הרוטב על חזה העוף בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
כחצי שעה לפני העוף נעשה, להביא את האורז ו 4 כוסות מים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
בואו אורז לעמוד מכוסה במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
9
כדי לשרת, כפית את האורז מבושל על מגש, העליון עם חזה עוף. מערבבים את הרוטב שנותר בצלחת, וכפית על העוף; מקשטים עם בייקון מתפורר ושקדים חתוכים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
אורז מבושלאורז מבושל
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק