חזה עוף ברוטב שמנת קפר
חזה עוף ברוטב שמנת צלפים דורש על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 312 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם פלפל לימון, צלפים, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: חזה עוף ברוטב שמנת קפר, חזה עוף ברוטב שמנת קפר, ו חזה עוף ברוטב שמנת קפר, לחם צרפתי ודובלטרי חיקוי עוגיות.
הוראות
חזה עוף העונה עם פלפל לימון, מלח, שמיר עשב, אבקת שום.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מניחים את השדיים במחבת, ולהגדיל את החום בינוני גבוה. להפוך עוף לעתים קרובות, עד חום, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 עד 7 דקות, עד השדיים מבושלים דרך.
הסר עוף לצלחת מנה חמה, ומכסה בנייר כסף.
להחזיר מחבת לתנור, ולהגדיל את החום לגבוה.
להקציף בשמנת הצלפה, לטאטא ברציפות עד מופחת עקביות רוטב, על 3 דקות.
הסר מהחום. מערבבים צלפים.
יוצקים רוטב על עוף ומגישים.