חזה עוף מוקפץ עם אגס, פלפל וסלסה כוסברה
אם יש לך כוסברה, מרק עוף במלח נמוך, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגסי bosc אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם לבנדר ואגסים מגורדים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו חזה עוף מוקפץ עם אגס, פלפל וסלסה כוסברה, תפוח מוקפץ, בצל ופלפל, ו גבינה מותכת עם בצל מטוגן ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט כוסברה בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה. מערבבים בכוסברה.
מניחים קמח בקערה רדודה רחבה. לדלות עוף בקמח, להתנער עודף.
ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מוסיפים 3 חתיכות חזה עוף למחבת ומבשלים עד חום מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.
מוסיפים 1 כף חמאה ושמן 1 כף למחבת ומבשלים את העוף שנותר.
העברה לצלחת; עוף אוהל עם רדיד כדי להתחמם.
מוסיפים מרק למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה. מערבבים צוף אגס, חרדל, ומיץ לימון. מרתיחים עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, על 4 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מניחים 1 חתיכת חזה עוף על כל צלחת. רוטב הכפית נגמר. מחלקים סלסה בין צלחות.