חזה עוף מוקפץ עם רוטב דובדבן-פורט
חזה עוף מוקפץ עם רוטב דובדבן-פורט דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 191 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קינמון טחון, שמן זית, נמל רובי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן, חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, ו חזה ברווז מצופה פלפל עם רוטב דובדבן.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, קארי וקינמון; מטוגנים במשך 2 דקות.
מפזרים עוף במלח ופלפל, ומוסיפים למחבת. לטגן במשך 2 דקות בכל צד.
מוסיף את הנמל, מרק, ושמורות, ערבוב עד משמר להמיס. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהעוף נעשה.