חזה עוף מוקפץ עם שומר ורוזמרין
חזה עוף מוקפץ עם שומר ורוזמרין הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. אם יש לך מרק עוף, שום, פלפל טחון טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עוף מוקפץ, חזה עוף מוקפץ בכתום, ו חזה עוף מוקפץ עם גרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף השמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את השומר, 1 כפית רוזמרין, ו 1/4 כפית מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השומר הוא חום זהוב וכמעט נעשה, על 12 דקות.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום ומבשלים עד השומר הוא רך, על 3 דקות.
הסר את השומר ואת נוזל הבישול מהמחבת.
למחוק את המחבת ולחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום מתון. עונה את העוף עם הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית של הפלפל.
מוסיפים את העוף למחבת עם 1 כפית הנותרים של רוזמרין ומבשלים עד חום, על 5 דקות. הפעל ומבשל עד כמעט נעשה, על 3 דקות יותר.
מוסיף את השום; לבשל, ערבוב, במשך 30 שניות.
מוסיף את השומר ואת נוזל הבישול שלה ואת הנותרים 1/8 כפית פלפל. להביא לרתיחה. לכסות את המחבת ולהסיר מהחום.
בואו קיטור 5 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה.
הצעות לתפריט: פולנטה רכה היא ליווי מתאים למנה בסגנון איטלקי זה. פירה זה עוד משחק טוב.
המלצת יין: שומר ורוזמרין יהיה זוג יפה במיוחד עם יין אדום בעל גוף מלא שיש לו רמז של מתיקות, כגון ריוחה מספרד.