חזה עוף ממולא ברוטב קארי על תפוחי אדמה קלויים וכרובית
כמה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזאת. נסו חזה עוף ממולא ברוטב קארי על תפוחי אדמה קלויים וכרובית, כרובית קלויה ברוקולי ממולא תפוחי אדמה עם רוטב חמאה גבינה, ו עוף ממולא במוצרלה מעושנת, עגבניות קלויות וברוקולי Rabe מעל תפוחי אדמה עם רוטב מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: פטיש בשר עוטף פלסטיק
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
על תבנית אפייה גדולה לזרוק יחד את הכרובית, תפוחי אדמה, chervil, צימוקים, שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים שכבה אחת על תבנית האפייה וצולים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -25 דקות.
הסר את תפוחי האדמה לקערה ולהניח בצד.
עוף: במעבד בלנדר או מזון, לשלב את הענבים, אגוזי מלך ותאריכים להתמזג עד חלקה.
שים את השדיים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף, באמצעות פטיש בשר, להלום את העוף עד שטוח שווה ורזה.
הסר את הסדין העליון של פלסטיק. מתבלים את העוף במלח ופלפל, לפי הטעם. מחלקים את תערובת הענבים בין חזה העוף, ציפוי כל חתיכה עם כ 2 כפות של המילוי. שימוש בפלסטיק כמדריך שלך, להפשיל את העוף סביב המילוי.
שים את הקמח, ביצים ופירורי לחם במנות נפרדות. מתבלים את פירורי הלחם עם אבקת השום, אבקת בצל ומלח. טובלים את העוף לחמניות לתוך הקמח, ציפוי לחלוטין, ואז לתוך הביצה ולבסוף לתוך פירורי הלחם. עוף צריך להיות מצופה לחלוטין עם כל צעד של תהליך הלחם.
חום 2 כפות שמן במחבת תנור הוכחה גדולה מעל חום בינוני גבוה. פאן מטגנים את העוף עד חום זהוב מכל הצדדים, הופך לאחר כמה דקות בכל צד.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד מבושל דרך, כ 15 דקות.
רוטב קארי: ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני, ואז מוסיפים את הבצל ואבקת קארי. מבשלים 2 דקות ואז לטאטא בקמח ומבשלים 1 דקה.
להקציף במניות עוף ולהביא לרתיחה.
להקציף עד הרוטב מעובה וחלק.
הסר את העוף מהתנור ללוח חיתוך וחתיכה. כפית מיטה של תפוחי אדמה וכרובית על כל צלחת הגשה העליון עם רוטב קארי.