חזה עוף ממולא ועטוף
חזה עוף ממולא ועטוף עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בייקון, חצאי חזה עוף, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. . , שהוא מוצק. נסו חזה עוף עטוף בבייקון עם אבוקדו וצ'דר, פרושוטו עטוף חזה הודו ממולא בגרוייר, ו חזה הודו עטוף בבייקון ממולא בחשיש אגסים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה קטנה.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד גריז יש בעיקר שניתנו, אבל הבייקון הוא עדיין רך מאוד, על 3 דקות.
הסר, ו לטפוח יבש עם מגבות נייר; להפריש.
מערבבים יחד את גבינת שמנת, בצל ירוק, פלפל, אבקת שום, מלח ופלפל בקערה עד בשילוב. מחלקים את התערובת על כל חזה עוף. מקפלים את השדיים לשניים, לעטוף עם 2 פרוסות של בייקון. מאובטח עם קיסמים לפי הצורך.
מניחים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד בחלק העבה ביותר, 30 עד 35 דקות.
הסר את הקיסמים לפני ההגשה.