חזה עוף ממולא סרטנים
חזה עוף ממולא סרטנים הוא תוספת המגישה 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 71 גרם שומן, ובסך הכל 896 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, פלפל, חצאי חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 24 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 86%, וזה נהדר. נסו חזה עוף ממולא, חזה עוף ממולא, ו ארטישוק-חזה עוף ממולא עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים בקערה, טובלים ברוטב ווסטרשייר ומכניסים למקרר.
ממיסים 1/2 כוס חמאה במחבת ברזל יצוק גדולה.
קולים בצל, סלרי, פלפל ושום בחמאה למשך 15 דקות על אש בינונית, עד שהירקות רכים.
מוסיפים את הסרטנים לתבנית, ומקפיצים 4 עד 5 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את התערובת לקערה ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת 1/2 כוס חמאה, וממיסים על אש בינונית-גבוהה. מחפרים כל חזה עוף בקמח, ומשחימים בחמאה בצד אחד בלבד. שמור את העוף במחבת רק מספיק זמן כדי חום, לא לבשל. החמאה עשויה להתחיל להישרף במהלך תהליך זה. אם כן, פשוט שפכו אותו והוסיפו עוד.
מניחים עוף, בצד החום כלפי מטה, על משטח ישר. כפית מלית על שדיים, ולעטוף את השד מסתיים עד שהם נוגעים. קצוות מאובטחים עם קיסם.
מניחים שדיים ממולאים לתבנית אפייה.
יוצקים שמנת, שנותרה 1 כוס חמאה, פטריות ובצל ירוק לתבנית רוטב, ומחממים בעדינות למשך 5 דקות.
מניחים בשר סרטנים בתלוליות על גבי עוף. מכסים את כל המנה בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 45 דקות, או עד שהעוף מבושל.
יין מומלץ: יין מבעבע, שרדונה, ריזלינג, פינו גריג ' יו., Muscadet, Gruener Veltliner
יין מבעבע, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לסרטנים. למרות מאכלי ים שונים בהחלט יכול לקרוא יינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את הטריק ולא להטביע את כל הטעמים עדין. אתה יכול לנסות בודגאס נברן דמה קאווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![בודגאס נברן דמה קאווה]()
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.