חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו
אם יש לך דובדבנים, גבינת parmigiano-רג'יאנו, פרושוטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו, חזה עוף עטוף פרושוטו, ו חזה עוף עטוף פרושוטו עם תרד ועגבנייה.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מברשת את החלק הפנימי של מחבת חסינת תנור עם שמן צמחי. תניח בצד.
מערבבים דובדבנים, פירורי לחם, חלמון ביצה, גבינת פרמזן-רג ' יאנו, שמן זית, טימין, אורגנו, שום, מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין עד בשילוב.
חותכים חריץ 1 אינץ ' בכל חזה עוף על ידי חיתוך בזווית מהקצה העבה של השד לכיוון הקצה הדק.
פתח דש ומניח חזה עוף אחד butterflied בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה להלום עוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/2 אינץ'. חזור עם השד השני.
מניחים חצי מלית על כל חזה עוף, מניחים כל שד על פיסת פלסטיק לעטוף לגלגל לתוך גליל הדוק, מסובב את הקצוות של ניילון לעטוף להחזיק ליצור חבילה הדוקה.
על פיסת פלסטיק לעטוף, חפיפה קלה 2 פרוסות של prosciutto כך שהם רחבים כמו חזה עוף מגולגל. פתח חזה עוף מגולגל והנח את השד בקצה אחד של הפרושוטו.
רול prosciutto סביב השד הממולא באמצעות הפלסטיק לעשות גליל הדוק. חזור עם השד הממולא השני הנותרים 2 פרוסות של prosciutto.
להניח 4 חתיכות של חוט על קרש החיתוך, על 1 אינץ ' זה מזה.
מניחים את התרנגולת על המיתרים, וקושרים כל אחד מהם לקשר כדי למנוע מהעוף להתפשט. חזור על השד הממולא השני.
מקום ממולאים, חזה עוף מגולגל במחבת מוכנה ואופים בתנור שחומם מראש עד prosciutto הוא השחמה ופריך ועוף הוא כבר לא ורוד, על 25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
הסר עוף לצלחת ומכסה באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
מסננים שומן מהמחבת לפי הצורך, משאירים מיץ וחתיכות משחימות.
יוצקים במניות עוף וחומץ בלסמי, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל, תוך גירוד חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, עד הנוזל מופחת בחצי, 5 עד 6 דקות.
הסר מהחום, להוסיף חמאה ומערבבים עד נמס. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
הסר חוט משדי עוף; לחתוך לחתיכות בגודל ביס.