חזה עוף ממולא עם לבבות ארטישוק, גבינת פטה, צלפים וזיתים שחורים
חזה עוף ממולא עם לבבות ארטישוק, גבינת פטה, צלפים, זיתים שחורים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 518 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך רוטב סלט, זיתים, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. מתכונים דומים: חזה עוף ממולא עם לבבות ארטישוק וגבינת עיזים, פסטה שיער מלאך עם עוף, לבבות ארטישוק, עגבניות, צלפים, פטה ולימון, ו לבבות רומיין עם גבינת פטה, זיתים שחורים ובצל אדום.
הוראות
מניחים את חצאי חזה העוף לתוך שקית רוכסן פלסטיק. לנער את הבקבוק של רוטב איטלקי ויוצקים לתוך השקית. לאטום את התיק ולנער ביסודיות מעיל את העוף עם ההלבשה; לקרר לפחות 8 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בשמן זית.
הסר את חצאי חזה העוף ולנער את המרינדה עודף. זרוק את שאריות המרינדה.
מניחים את העוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/2 אינץ'.
מערבבים יחד את לבבות הארטישוק, זיתים, צלפים וגבינת פטה בקערה; כפית על 2 כפות של תערובת פטה באמצע כל חזה עוף שטוח.
מגלגלים כל חזה עוף סביב המילוי ומאובטחים עם קיסמים.
מניחים את השדיים עוף מגולגל לתוך צלחת אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד העוף יש השחמה והמיצים לרוץ ברור, כ -30 דקות.