חזה עוף ממולא עם לבבות ארטישוק וגבינת עיזים
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 166 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מלח, תבאי פרובאנס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: גבינת עיזים ועשב ממולאים חזה עוף, חזה עוף ממולא בגבינת עיזים ובזיליקום, ו אגס, תאנה, גבינת עיזים ממולאים חזה עוף.
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick על חום בינוני.
מוסיפים ארטישוק ושאלוט; מטבלים 4 דקות.
הסר מהמחבת; מגניב. מערבבים בגבינה, 1/2 כפית herbes de Provence, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
חותכים חתך אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל חצי שד כדי ליצור כיס. חומר 2 כפות תערובת ארטישוק לתוך כל כיס.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים עוף, ומפזרים 1/8 מלח כפית 1/8 פלפל כפית; לטגן 6 דקות בכל צד או עד הסוף.
להוסיף 1/2 כפית herbes דה פרובנס ומרק למחבת; להביא לרתיחה.
מערבבים מיץ קורנפלור; מוסיפים לתערובת מרק, ערבוב עם מקצף. לבשל 1 דקה או עד עבה. להחזיר עוף למחבת; לכסות ולבשל 2 דקות או עד מחומם היטב.
מקשטים עם פטרוזיליה ורצועות לימון, אם תרצה בכך.