חזה עוף משמש
חזה עוף משמש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך שימורי משמש, מלח ופלפל, משמשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדגנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קונפטי של סאני כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו חזה עוף משמש, חזה עוף משמש ג'ינג'ר, ו קינמון-חזה עוף משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגלת עד על 1/4 אינץ ' עבה.
בקערה קטנה, מערבבים דגנים, משמשים וחמאה. כפית חצי תערובת דגנים במרכז כל חזה עוף. מקפלים עוף בחצי אופקית מעל מלית; מאובטח עם קיסמים.
מקום במחבת מרובעת ungreased 9 אינץ'.
בסיר 1 ליטר, שימורי חום ומיץ לימון על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהריבות נמסות.
אופים 35 עד 40 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר נחתך (170F). מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.