חזה עוף סקילט Aglio E Olio
חזה עוף מחבת Aglio E Olio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, פירורי לחם, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדובדבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות דובדבן טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברוקולי רבה ועוף Aglio אוליו (עם שמן ושום), Aglio Olio, ו Prawns Aglio Olio (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף עם 1/4 מלח כפית. לדלות עוף בקמח.
מחממים שמן וחמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
הוסף עוף; לבשל 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
להוסיף שום; לבשל 30 שניות.
מוסיפים צלפים ופלפלים; מבשלים 30 שניות.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד העוף נעשה. מערבבים פירורי לחם; לבשל עד הנוזל מתעבה (על 1 דקה). לטעום רוטב, ולהוסיף הנותרים 1/4 כפית מלח, במידת הצורך.
הסר מהחום; מפזרים פטרוזיליה.