חזה עוף עם רוזמרין, צנוברים & verjuice
אם יש לך בערך 35 דקות כדי לבלות במטבח, חזה עוף עם רוזמרין, צנוברים & verjuice עשוי להיות מצוין ללא גלוטן מתכון לנסות. במנה עיקרית זו יש 426 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש צימוקים, חמאה, חזה עוף, ושמן זית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חזה עוף עם תרד, גבינת עיזים וצנוברים, חזה עוף מתובל בגריל מרוקאי ממולא בקוסקוס וצנוברים, ו כרובית צלויה במחבת עם צנוברים, שום ורוזמרין.
הוראות
שים את הצימוקים ואת verjuice בקערה ומיקרוגל על הגדרת הפשרה (או חם בעדינות במחבת) במשך 5 דקות, ואז מגניב. זן, הזמנת שני צימוקים וverjuice.
הפשיטו את עלי הרוזמרין מהגבעולים ושמרו את העלים לשימוש נוסף.
שים את הגבעולים לתוך קערה עם 3 כפות שמן זית קצת פלפל שחור טחון טרי.
מוסיפים את חזה העוף ומרינדה לפחות 1 שעה.
בחר מחבת רחבה עם מספיק מקום לשדי העוף לבשל עם הרבה מקום ביניהם. לזרוק את צנוברים עם קצת שמן זית על חום בינוני במחבת זו עד חום זהוב, ואז להתקרר על מגבת נייר.
מחממים את החמאה במחבת עד חום זהוב, ואז מוסיפים 1 כף שמן זית כדי לעצור אותו בוער. מטגנים את העוף, העור בצד למטה, מעל חום מתון עד הזהב, 6-10 דקות. הפעל ומבשל את הצד השני במשך 3-4 דקות. (זמן הבישול הכולל תלוי בעובי הבשר, אבל שני שלישים מזמן הבישול צריך להיות בצד העור.)
כאשר העוף מבושל, עונה, להסיר מהמחבת, ואז לנוח, עור בצד למטה. השליכו חמאה ממחבת וזרקו פנימה את הצימוקים.
יוצקים את השמור verjuice ו deglaze המחבת על החום עד הנוזל מופחת בחצי. מערבבים בצנוברים ומחזירים את העוף למחבת. לטעום את הרוטב לתיבול לפני ההגשה.