תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף צלוי עם זיגוג תפוזים עם בטטה. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח, תפוז כהה בטטה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד חמוציות מיובשות ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו צ'יפוטלה-עוף צלוי עם בטטות, צ'יפוטלה-עוף צלוי עם בטטות, ו חזה עוף מתובל עם זיגוג מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 191°. ב סיר 1 ליטר, לבשל מרכיבים רוטב צליעה על אש נמוכה 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ריבה נמס.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת 15x10x1 אינץ', למקם חזה עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מברשת עם חצי רוטב הבסטינג. בקערה בינונית, לזרוק תפוחי אדמה ובצל עם שמן; מקום סביב עוף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה