תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף צלוי עם זיגוג תפוזים עם בטטה. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח, תפוז כהה בטטה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד חמוציות מיובשות ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו צ'יפוטלה-עוף צלוי עם בטטות, צ'יפוטלה-עוף צלוי עם בטטות, ו חזה עוף מתובל עם זיגוג מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 191°. ב סיר 1 ליטר, לבשל מרכיבים רוטב צליעה על אש נמוכה 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ריבה נמס.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת 15x10x1 אינץ', למקם חזה עוף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מברשת עם חצי רוטב הבסטינג. בקערה בינונית, לזרוק תפוחי אדמה ובצל עם שמן; מקום סביב עוף.